Sanna


Olen koulutukseltani suomen kielen opettaja (FM), kasvatustieteen maisteri ja ammatillinen erityisopettaja. Opetus- ja ohjaustyössä olen toiminut vuodesta 2005 saakka, viimeiset vuodet koulutuksen kehittämistehtävissä ja opettajankouluttajana. Olen positiivisen psykologian, -pedagogiikan sekä positiivisen organisaatiotutkimuksen ja johtamisen asiantuntija, kouluttaja ja tutkija.

Olen kouluttautunut ja kokenut itsetuntemuksen, vahvuuksien ja luontaisten taipumusten asiantuntija. Valmennusteni taustalla on syvällinen perehtyminen tutkimustietoon sekä oma tutkimustyö positiivisen psykologian, -organisaatio-opin ja -johtamisen alalla. Koulutan opetus- ja ohajushenkilöstöä sekä esimiehiä mm. motivaatioon, innostukseen, vuorovaikutukseen, kohtaamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä aihealueista.

Luontaisten taipumusten / MBTI -mallia olen hyödyntänyt omassa opetus-, ohjaus- ja valmennustyössäni jo yli kymmennen vuoden ajan. Olen myös konsultoinut ja sparrannut ohjaustyötä tekeviä ammattilaisia luontaisten taipumusten hyödyntämisessä opiskelijoiden itsetuntemuksen, urasuunnittelun ja työnhaun tukena.


Minua on kuvattu innostuneeksi ja innostavaksi, energiseksi kouluttajaksi.

Kouluttajan asiantuntemus oli huikea!  

Sanna Wenström on yksi mun tämän hetken ”idoleista”. Hänen kirjoitukset puhuttelevat ja antavat voimaa. Keskeisten asioiden äärellä ollaan oppilaitosmaailmaa tarkasteltaessa Sannan esiin nostamissa näkökulmissa. 
Kiitokset vielä kertaalleen loistavasta koulutuksesta. En muista milloin olisin perjantaina näin hyvällä mielellä lähtenyt viikonlopun viettoon 


Tutustu koulutus- ja työkokemustaustaani

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Iloa ja intoa työhön!